Dobrodošli pri AB Yachting

Smo majhna, izkušena in motivirana ekipa. Za Vas imamo pripravljene rešitve ki Vas bodo navdušile.
Kupite ali prodajte Vaše plovilo skupaj z nami !

V navtiki smo že več kot 20 let. Odlikujejo nas bogate izkušnje na področju nakupa in prodaje plovil, najema, vzdrževanja, popravila plovil ter svetovanja. Nudimo širok spekter storitev in dobavo opreme v navtiki, opravljamo prenose lastništva plovil, zavarovanja in druge storitve, povezane s plovili. Naše storitve izvajamo z upoštevanjem specifičnih želja strank. Uredimo registracijo Vašega plovila pod Slovensko, Hrvaško, Nizozemsko in drugimi zastavami sveta. Profesionalno in pregledno sodelujemo s številnimi priznanimi navtičnimi podjetji v Sloveniji in širše.

Skupna dolžina plovil, prodanih od leta 1989
Pisarna v Ljubljani in poslovalnica v Marini Portorož
Navtičnih milj, ki smo jih prepluli
Število pooblaščenih navtičnih strokovnjakov

NAVTIČNE STORITVE

Registracija plovil, prenosi lastništva

Nudimo registracijo jaht in plovil pod Slovensko, Hrvaško, Nizozemsko, Belgijsko, Malteško zastavo, zastavo ZDA ali katero koli drugo zastavo sveta. Naše storitve so profesionalne in pregledne. Sodelujemo s številnimi priznanimi navtičnimi podjetji in združenji. Nudimo storitve povezane z navtiko, opravljamo prenose lastništva, zavarovanja plovil in svetovanja.

Svetovanje

Nudimo Vam vse storitev v zvezi s prodajo , nakupom in vzdrževanjem plovil ter navtičnih storitev, na domačem in mednarodnem področju. Pošljite nam Vaše povpraševanje in skupaj bomo našli pravo rešitev za Vas.

Transfer plovil, skipper servis

Transferji plovil z izkušenimi skipperji in kapitani , v Jadranskem morju, Sredozemskem morju ali kjerkoli po svetu. Posadka bo plovila prevzela  in ga pripravila za plovbo. Časi odhoda in prihoda so odvisni od vremenskih pogojev in zahtev lastnika. Potrudili se bomo, da bomo pot opravili čim hitreje, z čimmanj stroški vsekakor pa sta pri tem bistvenega pomena varnost plovila in posadke.

Zavarovanje plovil

Nudimo vsa  zavarovanja plovil  v sodelovanju s Slovenskimi , Hrvaškimi in ostalimi  tujimi zavarovalnicami širom sveta.